Wartalo Kodeilla on tänäkin kesänä tarjolla monipuolisia työtehtäviä useille nuorille asuinkiinteistöjen siivouksessa ja ulkoalueiden kunnossapidossa. Tarjoamme eri mittaisia työjaksoja keväästä lähtien. Työaika on arkisin ma-pe klo 7-15, viikonloput ovat vapaat.

Ulkoalueiden kunnossapidon tehtäviä ovat esimerkiksi:
– nurmialueiden koneellinen leikkaus ja viimeistelytyöt
– yhteisten tilojen ja alueiden puhtaanapito
– piharakennusten, aitojen yms. kunnostaminen ja maalaaminen

Asuinkiinteistöjen siivoukseen voi kuulua esimerkiksi:
– yhteisten tilojen ikkunoiden pesemistä
– asuinkiinteistön yhteisten tilojen siivoustehtäviä
– asuinhuoneistojen siivoustehtäviä

Odotamme hakijalta reipasta asennetta ja itsenäistä työotetta. Hakijalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tehtävistä, sillä henkilöt perehdytetään työtehtäviin ja saat kokeneen henkilöstömme tuen.

Hakuaika kesätyöpaikkoihin on 28.1.-15.3.2023. Mahdollisia lisätietoja ulkoalueiden kunnossapidosta antaa työnjohtaja Seppo Tenhunen, puh. 010 4215 732 ja siivouksesta siivoustyönohjaaja Tuija Ollikainen, puh. 010 4215 767. Huomioi, että käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana ja solmimme työsuhteita haastattelujen pohjalta sopivien kanssa.

Kesätyötä on tarjolla joustavasti toukokuusta elokuuhun työtehtävistä riippuen. Työt voivat alkaa työnhakijan käytettävyyden mukaan touko-heinäkuun aikana.

Täytä hakemus tästä.