Yritys

Wartalo Kodit Oy on vuonna 1986 perustettu Varkauden kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Kiinteistökanta muodostuu eri puolella kaupunkia, palvelujen lähellä olevista kerros-, luhti- ja rivitaloista, joissa on yhteensä noin 1250 vuokra-asuntoa. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota koteja ja asumispalveluja sekä turvallista asumista jokaiseen elämänvaiheeseen.

Wartalo Kodit Oy:n asuntokanta mahdollistaa erimuotoista asumista elämäntilanteen ja tarpeiden mukaan kerrostaloasunnoista rivitaloasuntoihin, saunalla tai ilman, yksiöistä aina suurempiin huoneistoihin. Kaupungin omistamana yhtiönä voimme tarjota asukkaillemme turvatun ja kohtuuhintaisen asunnon koko asumisen elinkaaren ajaksi.

Tuotamme itse isännöinnin, kiinteistönhoidon, siivouksen, kunnossapidon sekä asiakaspalvelun. Wartalo Kodit Oy:n 22 oman alansa osaajaa huolehtii asioinnin sujumisesta asuntohakemuksen jättämisestä asumisen päättymiseen.

Asuntojen ja kiinteistöjen kunnosta pidetään hyvää huolta ja asunnot tarkastetaan asukkaan vaihtuessa ja määräajoin sekä kunnostetaan tarpeen mukaan. Asuntojen kunnostuksen ohella yhtiö on viime vuosina panostanut voimakkaasti kiinteistöjen energiansäästö- ja muuhun korjaustoimintaan energiakustannusten nousun minimoimiseksi ja asumisviihtyvyyden parantamiseksi.

 

Kuvassa oleva Varkauden vesitorni on yksi Wartalo Kodit Oy:n omistamista kiinteistöistä. Talon keskeinen sijainti palveluiden läheisyydessä tarjoaa loistavat puitteet asumiselle.