Senioriasuminen Wartalo Kodeilla

Wartalo Kodeilla on tällä hetkellä kaksi erityisesti senioreiden tarpeisiin soveltuvaa taloa. Toinen talo sijaitsee osoitteessa Louhitie 3 ja toinen Laivalinnankatu 9-11. Kolmannen senioritalon rakentaminen osoitteeseen Linjurikatu 9 on tavoitteena aloittaa keväällä 2024. Tutustu uuden senioritalon hankkeeseen tästä.

Molemmat senioritalot ovat Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (Ara) avustamia kohteita. Asukasvalinnoissa noudatamme Aran ohjeistuksia.

Laivalinnankatu 9-11

Laivalinnankatu 9-11 senioritalo on vuonna 2015 valmistunut kerrostalo Leunanmäen kaupunginosassa keskellä Varkauden liikekeskustaa. Keskeisen sijaintinsa vuoksi palvelut ovat helposti asukkaiden saavutettavissa. Laivalinnankatu 9-11 senioritaloon valitaan asukkaiksi yli 60-vuotiaita.

Laivalinnankadun senioritalossa on 46 asuntoa, joista yksiöitä on 10, kaksioita 33 ja kolmioita 3. Neliömääriltään yksiöt ovat 30-33 m2, kaksiot 39,5-58 m2 ja kolmiot 61,5 m2. Kaikissa asunnoissa on parvekkeet.

Talossa on kerhohuone, pyykkien kuivaushuone, saunatilat, asuntokohtaiset varastot sekä ulkoiluvälinevarasto. Tämä senioritalo on täysin savuton.

Kuva senioritalosta

Louhitie 3 senioritalo

Louhitie 3 senioritalo on vuonna 2009 valmistunut kerrostalo, joka sijaitsee Käpykankaan kaupunginosassa metsäisellä kaupunkipuistoalueella hyvien kesä- ja talviulkoilumahdollisuuksien ympäröimänä. Louhitie 3 senioritalon ikäraja on 55 vuotta.

Talossa on 31 asuntoa, joista yksiöitä on 19 ja kaksioita 12. Yksiöiden koot ovat 34,5-37 m2 ja kaksioiden 45,5-55 m2. Kaikissa asunnoissa on parvekkeet.

Talossa on kerhohuone, pyykkitupa ja kuivaushuone, saunatilat, asuntokohtaiset varastot sekä ulkoiluvälinevarasto.

Talossa toimii aktiivinen asukastoimikunta, joka järjestää viikoittain toimintaa talon asukkaille.

Kuva senioritalosta talvella
Mikäli olet kiinnostunut asumisesta senioritaloissamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 010 421 5711 tai sähköpostitse vuokraus@wartalo.fi. Voit myös täyttää asuntohakemuksen nettisivujemme kautta. Täytä asuntohakemus tästä.