Wartalo Kotien nettisivuille on tehty kevään aikana käyttäjää helpottavia uudistuksia. Nettisivuja käytetään tutkimusten mukaan suurimmaksi osaksi mobiililaitteella, minkä vuoksi sivujen mobiilikäytettävyyteen on panostettu. Nettisivut on lisättävissä puhelimen aloitusnäytölle, josta sivulle pääsy on entistä sujuvampaa.

Paperisessa asumisen oppaassamme on ollut paljon hyvää tietoa asumiseen liittyen. Opas on nyt nettisivuilla sähköisessä muodossa helposti luettavissa. Samalta sivulta löytyvät myös muut tärkeät säännöt ja ohjeistukset kuten järjestys- ja autopaikoitussäännöt sekä kierrätysohjeet.

Yhteydenottolomakkeen kautta sivulla vierailija voi ottaa helposti yhteyttä asiakaspalveluumme. Lomakkeen kautta voi myös lähettää palautetta. Kiinteistöön liittyvät vikailmoitukset ja muutkin sähköiset lomakkeet löytyvät sähköisen asioinnin valikosta. Asukassivuille kirjautumista on myös helpotettu sivujen yläpalkista löytyvällä kirjautumispainikkeella. Wartalo Kotien nettisivut on käytettävissä suurelta osin nyt myös englannin kielellä.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin sivuihin!