Asunnot opiskelijoille

 

Wartalo Kodit tarjoaa pieniä yksiöitä ja kaksioita opiskelijoiden tarpeisiin. Tilanteen mukaan Wartalo Kodeilla on tarjota muutamia soluasuntoja osoitteessa Lemmikinkatu 1.

Yksiöt ja kaksiot
Vuokrasopimukseen kuuluu vesimaksu, lämmitys sekä internet-yhteys. Asukkaan tulee tehdä oma sähkösopimus valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Soluasunto
Vuokrasopimukseen kuuluu vesimaksu, lämmitys sekä internet-yhteys. Lisäksi vuokrasopimukseen kuuluu sähkö, joka maksaa 15 €/kk. Soluasunnossa asukkaalla on käytössään oma huone. Keittiö ja wc/suihkutilat ovat yhteiskäyttöisiä.

Kalustus
Kansainvälisille opiskelijoille voidaan sen hetkisen tarjonnan mukaan tarjota asunto kalustettuna, jolloin opiskelija saa kalusteet käyttöönsä asumisen ajaksi. Kalustetussa asunnossa on pöytä, tuoli, kaappi, yhden hengen sänky patjalla (80 x 200 cm) sekä peitto ja tyyny. Mikäli tarvitset asunnon kalustettuna, mainitse asiasta hakuprosessin aikana, hyvissä ajoin ennen sopimuksen alkamista.

 

Ajankohtaiseen asuntotarjontaan voit tutustua nettisivuillamme.

Huomioithan, että kaikki asunnot eivät välttämättä ehdi nettisivuillemme asti, joten asunnon tarpeen tullen ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse vuokraus@wartalo.fi tai puhelimitse 010 421 5711.

Voit myös täyttää asuntohakemuksen nettisivuillamme tästä.