Onko asiakaspalvelu sinun juttusi? Kaipaatko tehtävää, jossa voit hyödyntää sosiaalisia taitojasi? Haemme nyt asiakaspalvelutiimiimme vakituiseen työsuhteeseen VUOKRAVALVOJAA palvelemaan asiakkaitamme. Työssä voit aloittaa sopimuksen mukaan syksyn 2024 aikana, viimeistään 1.10.2024.

Wartalo Kodit Oy on Varkauden kaupungin kokonaan omistama vuokrataloyhtiö, jonka toiminnasta vastaa oma sitoutunut henkilökuntamme. Meillä työskentelee 23 ammattilaista, jotka vastaavat n. 1250 vuokra-asunnon isännöinnistä ja ylläpidosta. Liikevaihtomme oli 8,1 M€ vuonna 2023. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota koteja ja asumispalveluja sekä turvallista asumista jokaiseen elämänvaiheeseen. Asiakaspalvelutiimimme toteuttaa asiakaspalvelun aina markkinoinnista ja hakemuksista, asumisen aikaisen vuokrasuhteen hoitoon ja vuokrasuhteen päättymiseen.

Vuokravalvojan tehtävässä pääset mukaan neljän hengen asiantuntevaan tiimiin.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:

  • vuokravalvontaan liittyvät tehtävät; vuokrareskontrasta huolehtiminen, laskutus, maksulajien ylläpito, perintäaineistot sekä asiakaspalvelu ja neuvonta vuokriin liittyvissä kysymyksissä
  • erillislaskutus muusta myynnistä sekä vuokrasopimuksen päättymiseen liittyvät tehtävät
  • kirjanpitoaineistot vuokrista ja vuokriin liittyvä raportointi
  • yhteistyö perintäyhtiöiden, ulkoistetun kirjanpidon, Kelan ja viranomaistahojen kanssa
  • asiakaspalvelun vuokraukseen ja asumiseen liittyvät muut tehtävät yhdessä tiimin kanssa

Odotamme sinulta:

  • sopivaa koulutustaustaa tehtävään (esim. tradenomi tai merkonomi) tai vastaavasti hankittuja taitoja työkokemuksen kautta
  • kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä riittävää englannin kielen osaamista
  • tarkkuutta ja ratkaisukeskeistä työotetta
  • eduksi tehtävässä on vahva asiakaspalvelutausta ja aikaisempi kokemus taloushallinnon tehtävistä (esim. myynti- tai ostoreskontra tai laskutus)

Toivomme, että olet hyvällä palveluasenteella varustettu asiakaspalvelija, jonka toiminta perustuu liiketoiminnalliseen ajatteluun. Olet tottunut itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn ja sinulla on hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn asukkaiden palveluksessa, nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot (Tampuuri, Netvisor) sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä tehtävien niin salliessa. Työntekijöillemme on tarjolla laajat työterveyspalvelut sekä Smartum-etu. Palkkaus on kiinteistöalan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukainen riippuen hakijan ammattitaidon ja ammatillisen osaamisen tasosta. Koeaika on 6 kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Viivi Körkkö, viivi.korkko@wartalo.fi, p. 010 4215 720 (ark. klo 8-16, ei 2.8.2024, 14.-16.8.2024).
Haku tehtävään on avoinna 18.8.2024 saakka ja odotamme innolla kuulevamme sinusta! Laitathan meille CV:n sekä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse (viivi.korkko@wartalo.fi).