Kiinteistönhoito ja siivous

Wartalo Kodit Oy:n kiinteistöjen kunnossapidosta ja siivouksesta huolehtii oma ammattitaitoinen henkilökunta. Wartalo Kodit Oy:n remonttitiimi tekee myös asuntojen remontteja yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Kiinteistönhoitajilla ja siistijöillä on nimetyt omat alueet. Kiinteistönhoitaja vastaa oman alueensa kiinteistöjen kunnossapidosta ja ulkoalueiden hoidosta. Siistijä vastaa oman alueensa talojen yleisten tilojen puhtaanapidosta.

Asuntojen kunto ja siisteys tarkastetaan jokaisen asukkaan jälkeen. Asunnon tarkastukset suorittaa siivoustyönohjaaja.

Vikatilanteissa

Mikäli havaitset asunnossasi, yleisissä tiloissa tai ulkoalueilla vikoja, ole yhteydessä oman alueesi kiinteistönhoitajaan. Kiireettömissä asioissa voit tehdä vikailmoituksen myös sähköisesti tästä linkistä. Oman alueen kiinteistönhoitaja palvelee sinua arkisin ma-pe klo 7.00-15.00.

Kiinteistönhoito päivystää kiireellisissä asioissa arkisin klo 15.00-07.00 sekä viikonloppuisin ympäri vuorokauden. Kiireelliset asiat, kuten vesivuodot tai muut vaaraa ja/tai lisävahinkoa aiheuttavat tapahtumat, on ilmoitettava mahdollisimman pian kiinteistönhoitoon myös päivystysaikana.

Omatoimiremontit

Asukkailla on mahdollisuus halutessaan tehdä pienimuotoista omatoimiremonttia, kuten maalausta tai tapetointia. Mikäli olet kiinnostunut tekemään itse remonttia, ole ensin yhteydessä kiinteistötyönjohtajaan.

Kiinteistönhoidon päivystys:
Arkisin klo 15.00 – 7.00 ja viikonloppuisin / 24h puh. 0400 284 511

Työnjohto
Kiinteistönhuollon työnjohto, puh. 010 421 5732
Siivouksen työnjohto, puh. 010 421 5766

Henkilö käyttää porakonetta.